Meteen naar de content

Betaal achteraf met Klarna  Klarna

    Privacybeleid

    Novela is de exploitant van deze website. We nemen de bescherming van jouw persoonlijke gegevens zeer serieus en houden ons bij het verzamelen, verwerken en gebruiken van jouw gegevens volgens de voorschriften van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Telecommunicatiewet (Tw). De volgende verklaring geeft je een overzicht van hoe we de gegevensbescherming waarborgen en welke soort gegevens voor welk doel worden verzameld. Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op onze website.

    Als je via links op onze pagina's naar andere websites wordt geleid, informeer jezelf dan daar over hoe zij met jouw gegevens omgaan.

    VERANTWOORDELIJKE

    De verantwoordelijke persoon in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), evenals andere gegevensbeschermingswetten die van toepassing zijn in de Europese Unie en andere bepalingen met een gegevensbeschermingskarakter, is:

    Adplace Limited
    Suite C, Level 7, World Trust Tower,
    50 Stanley Street, Central,
    Hong Kong
    Tel.: +85270712461 (internationale tarieven van toepassing)

    E-mail: info@novela-amsterdam.nl

    DOORGIFTE VAN GEGEVENS AAN DERDEN

    Het doorgeven van gegevens aan derden (Art. 4 Nr. 10 AVG) die zijn verstrekt in het kader van contactopname, gebeurt alleen als:

    Je uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven volgens Art. 6 Abs. 1 S. 1 lit. a AVG,
    In het geval dat er volgens Art. 6 Abs. 1 S. 1 lit. c AVG een wettelijke verplichting is om door te geven, en
    Dit wettelijk is toegestaan en volgens Art. 6 Abs. 1 S. 1 lit. b AVG noodzakelijk is voor de uitvoering van contractuele relaties met jou.
    Toestemming kan te allen tijde eenvoudig worden ingetrokken. Gegevens die zijn verzameld door een bezoek aan de website worden alleen door derden gecreëerd, worden benoemd en gecontroleerd.

    BEWAARTIJD VAN GEGEVENS

    Bij het aannemen van een opdracht zal de duur van het bewaren van door hen overgedragen gegevens afhankelijk zijn van de wettelijke bewaartermijnen.

    GEGEVENSBESCHERMING OP DE WEBSITE

    We verwerken gegevens op de website voor de volgende doeleinden:

    Om je te identificeren als geregistreerde gebruiker wanneer je inlogt op onze website en deze opnieuw bezoekt;
    Betalingen af te handelen;
    De website en onze diensten te verbeteren;
    Je vragen te beantwoorden en klantenservice te bieden;
    Onze nieuwsbrieven naar je te verzenden;
    Je gepersonaliseerde aanbiedingen op de website aan te bevelen;
    Ervoor te zorgen dat de website soepel verbinding maakt;
    Zorgen voor een comfortabel gebruik van onze website;
    Het handhaven van onze algemene voorwaarden;
    Het beschermen van onze bedrijfsactiviteiten of die van onze gelieerde ondernemingen;
    Het beschermen van onze rechten, privacy, veiligheid of eigendom en/of die van jou of anderen;
    Evaluatie van de systeemveiligheid en -stabiliteit en voor andere administratieve doeleinden.
    De wettelijke basis voor gegevensverwerking is Art. 6 Abs. 1 S. 1 lit. f AVG. Ons rechtmatig belang volgt uit bovengenoemde doeleinden voor gegevensverzameling. In geen geval zullen we de hieronder vermelde gegevens gebruiken om conclusies te trekken over jouw persoon:

    1. Cookies
    We gebruiken cookies op onze site. Dit zijn kleine bestanden die door je browser automatisch worden aangemaakt en op je eindapparaat (pc, laptop, tablet, smartphone, enz.) worden opgeslagen wanneer je onze site bezoekt. Cookies veroorzaken geen schade aan je eindapparaat, bevatten geen virussen, trojans of andere schadelijke software. In het cookie worden informatie opgeslagen die elk keer gerelateerd zijn aan het specifieke gebruikte eindapparaat. Dit betekent echter niet dat we hierdoor direct kennis hebben van je identiteit.

    Het gebruik van cookies dient enerzijds om het gebruik van ons aanbod voor jou aangenamer te maken. Zo gebruiken we zogenaamde sessiecookies om te herkennen dat je afzonderlijke pagina's van onze website al hebt bezocht. Deze worden automatisch verwijderd nadat je onze site hebt verlaten.

    Daarnaast gebruiken we ook tijdelijke cookies om de gebruikersvriendelijkheid te optimaliseren, die voor een bepaalde, vastgestelde periode op je eindapparaat worden opgeslagen. Als je onze site opnieuw bezoekt om van onze diensten gebruik te maken, wordt automatisch herkend dat je al bij ons bent geweest en welke invoer en instellingen je hebt gemaakt, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te voeren.

    Deze cookies stellen ons in staat om bij een volgend bezoek aan onze site automatisch te herkennen dat je al bij ons bent geweest. Deze cookies worden na een vooraf gedefinieerde periode automatisch verwijderd. De gegevens verwerkt door cookies zijn nodig voor de genoemde doeleinden ter bescherming van onze legitieme belangen en die van derden volgens Art. 6 Abs. 1 S. 1 lit. f AVG. De meeste browsers accepteren cookies automatisch. Je kunt je browser echter zo configureren dat er geen cookies op je computer worden opgeslagen of dat er altijd een melding verschijnt voordat een nieuwe cookie wordt aangemaakt. Het volledig uitschakelen van cookies kan er echter toe leiden dat je niet alle functies van onze website kunt gebruiken.

    2. Opslag van toegangsgegevens in logbestanden

    Je kunt onze websites bezoeken zonder persoonlijke informatie te verstrekken. We slaan alleen toegangsgegevens op in zogenaamde serverlogbestanden, zoals de naam van het opgevraagde bestand, datum en tijd van de toegang, overgedragen gegevensvolume en de verzoekende provider. Deze gegevens worden uitsluitend geëvalueerd om een storingsvrije werking van de site te waarborgen en ons aanbod te verbeteren, en laten ons niet toe conclusies te trekken over je persoon.

    3. Google Webfonts

    Op deze websites worden externe lettertypen, Google Fonts, gebruikt. Google Fonts is een dienst van Google Inc. ("Google"). De integratie van deze webfonts gebeurt door een serveraanroep, meestal een server van Google in de Verenigde Staten. Hierdoor wordt aan de server doorgegeven welke van onze internetpagina's je hebt bezocht. Ook slaat Google de IP-adres van de browser van het eindapparaat van de bezoeker van deze websites op.

    Meer informatie vind je in het privacybeleid van Google, die je hier kunt ophalen:

    https://www.google.com/fonts#AboutPlace:about
    https://www.google.com/policies/privacy/

    Voor deze gegevens gelden afwijkende privacybeleidsregels van het bedrijf Google. Meer informatie over het privacybeleid van Google vind je op: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

    4. Facebook Pixel

    Binnen ons online aanbod wordt omwille van onze gerechtvaardigde belangen bij de analyse, optimalisatie en economische exploitatie van ons online aanbod en voor dit doel de zogenaamde "Facebook-Pixel" van het sociale netwerk Facebook gebruikt, dat wordt geëxploiteerd door Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, of indien je binnen de EU gevestigd bent, door Facebook Ireland Ltd. 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland ("Facebook").

    Met behulp van de Facebook-Pixel is het Facebook mogelijk om de bezoekers van ons aanbod als doelgroep te definiëren voor de weergave van advertenties, de zogenaamde "Facebook-Ads". Dienovereenkomstig gebruiken we de Facebook-Pixel om de interesse van onze doelgroep te optimaliseren.


    5. Shopify Platform
    Door gebruik te maken van het Shopify platform worden op onze websites zogenaamde "cookies" gebruikt (meer over cookies zie hierboven). Uit de cookie-technologie kunnen geen conclusies over uw identiteit worden getrokken. Er worden alleen pseudonieme gegevens gegenereerd.

    De meeste browsers (zoals Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, etc.) accepteren standaard cookies. U kunt tijdelijke en opgeslagen cookies onafhankelijk van elkaar toestaan of blokkeren in de beveiligingsinstellingen. Wij wijzen u er echter nadrukkelijk op dat bepaalde functies op onze websites niet beschikbaar zullen zijn en sommige webpagina's mogelijk niet correct worden weergegeven als u cookies uitschakelt.

    Meer informatie is ook beschikbaar op de websites van Shopify (shopify.com). De privacyverklaringen van Shopify kunt u lezen op www.shopify.com/legal/privacy.

    6. Facebook Social Plugin
    Wij bieden u de mogelijkheid om aanbiedingen, producten, acties en meldingen via Facebook aan te bevelen. Hiervoor gebruiken wij sociale plugins van Facebook. Deze diensten worden aangeboden door Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Verenigde Staten (Facebook). De lijst en het uiterlijk van de Facebook sociale plugins kunnen hier worden bekeken, meer algemene informatie over sociale plugins vindt u hier.

    Bij het laden van onze website in uw browser wordt de code van de sociale plugins rechtstreeks door uw browser opgehaald vanaf een server van Facebook en geïntegreerd in de webpagina die in uw browser verschijnt. Wij hebben daarom geen invloed op de omvang van de gegevens die Facebook in dit verband verzamelt.

    Volgens hun eigen verklaringen bewaart Facebook gedurende 90 dagen de datum en tijd van uw bezoek, het specifieke internetadres waarop de sociale plugin zich bevindt, en andere technische gegevens zoals bijvoorbeeld het IP-adres, de browsertype, het besturingssysteem, om de diensten van Facebook verder te optimaliseren. Na afloop van de 90 dagen worden de gegevens geanonimiseerd, zodat ze niet meer met u kunnen worden geassocieerd. Meer informatie hierover vindt u op Facebook.

    Als u tijdens uw bezoek aan deze internetwinkel bent ingelogd bij Facebook, kan Facebook de bezochte pagina's aan uw Facebook-account koppelen. Door interactie met de sociale plugins (zoals klikken, etc.) worden de door de interactie veroorzaakte informatie naar Facebook verzonden en daar opgeslagen. Dit kunt u voorkomen door uit te loggen bij Facebook voordat u onze website bezoekt.

    Het is ook mogelijk om sociale plugins van Facebook in het algemeen te blokkeren. Hiervoor zijn extensies beschikbaar voor de betreffende browser (zoals de Facebook Blocker) die u moet installeren en activeren voor uw specifieke browser. De privacyverklaringen van Facebook en verdere instelmogelijkheden ter bescherming van de privacy kunt u hier raadplegen.

    Raadpleeg ook alle verstrekte links naar Facebook, omdat de privacyverklaringen van Facebook regelmatig worden bijgewerkt en aangepast vanwege uitgebreide functionaliteiten van sociale plugins.

    7. Pinterest Social Plugin
    Deze website maakt gebruik van plugins van Pinterest. Deze diensten worden aangeboden door Pinterest, Inc., 808 Brannan St., San Francisco, CA 94103-4904, Verenigde Staten.

    Bij het laden van de website in uw browser, wordt de code van het Pinterest plugin rechtstreeks door uw browser opgevraagd vanaf een server van Pinterest en geïntegreerd in de website die in uw browser verschijnt. Wij hebben daarom geen invloed op de omvang van de gegevens die Pinterest in dit verband verzamelt.

    Meer informatie over het doel en de omvang van het verzamelen, opslaan en verwerken van uw gegevens door Pinterest, evenals instellingen, kunt u hier vinden.
    Raadpleeg deze informatie ook, omdat de privacyverklaringen van Pinterest producten regelmatig worden bijgewerkt en aangepast vanwege uitgebreide functionaliteiten.

    8. Klarna

    "We gebruiken Klarna als provider voor onze kassatransacties. Dit betekent dat we mogelijk uw persoonsgegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan Klarna verstrekken wanneer de kassa wordt geladen, zodat Klarna uw aankoop kan verwerken. Uw verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Klarna."

    "Om u de betaalmethoden van Klarna aan te kunnen bieden, kan het zijn dat we tijdens het kassaproces uw persoonsgegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan controleren of u in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze op maat kan aanbieden. Uw verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Klarna."

    Addendum voor Zwitserland, indien Billpay Rechnung via KCO wordt aangeboden:

    "Om u de betaalopties van Klarna aan te kunnen bieden en om te beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalopties en om de betaalopties op maat voor u te maken, kan het zijn dat we tijdens het kassaproces uw persoonsgegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan zowel Klarna als Billpay doorgeven. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke privacywetten en volgens de informatie in de privacyverklaringen van Klarna [de, fr, it of en versies] en Billpay [de, fr, it of en versies]."

    8.1 Klarna Payments

    Alle markten behalve Zwitserland:

    "Om u de betaalmethoden van Klarna aan te kunnen bieden, kan het zijn dat we tijdens het kassaproces uw persoonsgegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan controleren of u in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze op u kan afstemmen. Uw verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid van Klarna."

    Alleen Zwitserland:

    "Om u de betaalopties van Klarna aan te kunnen bieden en om te beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalopties en om de betaalopties op maat voor u te maken, kan het zijn dat we tijdens het kassaproces uw persoonsgegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens aan zowel Klarna als Billpay doorgeven. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke privacywetten en volgens de informatie in de privacyverklaringen van Klarna."

    9. Instagram Social Plugin

    Deze website maakt gebruik van plugins van Instagram. Deze diensten worden aangeboden door Instagram, LLC, 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025, Verenigde Staten.

    Bij het laden van de website in uw browser, wordt de code van het Instagram plugin rechtstreeks opgevraagd door uw browser vanaf een server van Instagram en geïntegreerd in de website die in uw browser verschijnt. Wij hebben daarom geen invloed op de omvang van de gegevens die Instagram in dit verband verzamelt.

    Meer informatie over het doel en de omvang van het verzamelen, opslaan en verwerken van uw gegevens door Instagram, evenals instellingen, kunt u hier vinden. Raadpleeg deze informatie regelmatig, aangezien de privacyverklaringen van Instagram regelmatig worden bijgewerkt en aangepast vanwege uitgebreide functionaliteiten.

    10. Twitter Social Plugin
    Wij bieden jou de mogelijkheid om aanbiedingen, producten, acties, nieuwsberichten, etc. via Twitter te posten. Hiervoor gebruiken we de dienst van Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107 en een bijbehorende geconfigureerde plugin.

    Met de Tweet-knop kun je onze inhoud delen via Twitter. De knop toont het aantal tweets over een gedeelde inhoud.

    Bij het laden van de website in jouw browser wordt de code van de Tweet-knop direct opgehaald van een server van Twitter Inc. en geïntegreerd in de internetpagina die in jouw browser wordt weergegeven. We hebben daarom geen invloed op de omvang van de gegevens die door Twitter Inc. worden opgevraagd.

    Volgens hun eigen verklaringen slaat Twitter Inc. het verzonden bericht van de tweet en de bijbehorende metadata op. Dit omvat naar onze mening: de datum en tijd van de tweet, de specifieke mogelijk ingekorte URL van de pagina waarop de Tweet-knop zich bevindt, en andere technische gegevens zoals bijvoorbeeld het IP-adres, browser type, en jouw besturingssysteem. Twitter Inc. geeft geen informatie over hoe lang deze informatie wordt bewaard. Meer informatie van Twitter Inc. vind je hier.

    Raadpleeg ook hun informatie, aangezien de informatie van Twitter Inc. regelmatig wordt bijgewerkt en aangepast vanwege uitgebreide/veranderde functionaliteiten.

    11. Contactformulier
    Wanneer u ons via het contactformulier vragen stuurt, worden uw gegevens uit het aanvraagformulier, inclusief de door u verstrekte contactgegevens, door ons opgeslagen om de aanvraag te verwerken en voor het geval van vervolgvragen. Deze gegevens worden niet zonder uw toestemming doorgegeven aan derden.

    12. Hotjar
    Op onze website maken we gebruik van de webanalyse-service Hotjar van Hotjar Ltd. Hotjar Ltd. is een Europees bedrijf gevestigd in Malta (Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europa).

    Met deze tool kunnen we de bewegingen op onze website volgen (zogenaamde Heatmaps). Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld zien hoe ver gebruikers scrollen en welke knoppen ze hoe vaak klikken. Met behulp van de tool is het ook mogelijk direct feedback te ontvangen van gebruikers van de website. Op deze manier verkrijgen we waardevolle informatie om onze websites nog sneller en klantvriendelijker te maken.

    We besteden speciale aandacht aan de bescherming van uw persoonsgegevens bij het gebruik van deze tool. Zo kunnen we alleen zien welke knoppen worden aangeklikt, de muisbewegingen, scrollgedrag, schermgrootte van het apparaat, apparaattype en browserinformatie, geografische locatie (alleen het land) en de voorkeurstaal om onze website weer te geven. Gebieden van de websites waar persoonsgegevens van u of derden worden weergegeven, worden automatisch door Hotjar verborgen en zijn dus op geen enkel moment traceerbaar.

    Hotjar biedt elke gebruiker de mogelijkheid om het gebruik van de Hotjar-tool te blokkeren met behulp van een "Do Not Track-header", zodat er geen gegevens worden geregistreerd over het bezoek aan de betreffende website. Dit is een instelling die alle gangbare browsers in de huidige versies ondersteunen. Uw browser stuurt hiervoor een verzoek naar Hotjar met de instructie om de tracking van de betreffende gebruiker uit te schakelen. Als u meerdere websites bezoekt met verschillende browsers/computers, moet u de "Do Not Track-header" voor elk van deze browsers/computers apart instellen.

    Gedetailleerde instructies met informatie over uw browser vindt u hier:

    https://www.hotjar.com/opt-out

    Meer informatie over Hotjar Ltd. en de Hotjar-tool vindt u hier:

    https://www.hotjar.com

    Het privacybeleid van Hotjar Ltd. vindt u hier:

    https://www.hotjar.com/privacy

    13. Nieuwsbriefgegevens
    Als u de nieuwsbrief van de website wilt ontvangen, hebben we uw e-mailadres nodig en informatie die ons in staat stelt te verifiëren dat u de eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres en akkoord gaat met het ontvangen van de nieuwsbrief. Er worden geen andere gegevens verzameld. We gebruiken deze gegevens uitsluitend voor het verzenden van de gevraagde informatie en geven ze niet door aan derden.

    Deze provider stuurt ook nieuwsbrieven voor eigen reclamedoeleinden. De toestemming voor het opslaan van gegevens, het e-mailadres en het gebruik ervan voor het verzenden van de nieuwsbrief kan te allen tijde worden ingetrokken, bijvoorbeeld via de "Afmelden"-link in de nieuwsbrief.

    DATAVEILIGHEID

    We gebruiken geschikte technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen (TOM) om uw gegevens te beschermen tegen toevallige of opzettelijke manipulatie, gedeeltelijk of volledig verlies, vernietiging of ongeoorloofde toegang door derden. Onze beveiligingsmaatregelen worden voortdurend verbeterd in overeenstemming met technologische ontwikkelingen.

    UW RECHTEN

    U kunt op elk moment kosteloos informatie opvragen over de persoonlijke gegevens die over u zijn opgeslagen. Uw rechten omvatten ook bevestiging, correctie, beperking, blokkering en verwijdering van dergelijke gegevens, evenals het verstrekken van een kopie van de gegevens in een geschikte vorm voor overdracht, evenals het intrekken van een verleende toestemming en het maken van bezwaar. Wettelijke bewaartermijnen blijven hierdoor onaangetast.

    Uw rechten volgen met name uit de volgende bepalingen van de AVG:

    Artikel 7 lid 3 - Recht om toestemming in te trekken
    Artikel 15 - Recht op informatie van de betrokkene, recht op bevestiging en verstrekking van een kopie van de persoonsgegevens
    Artikel 16 - Recht op rectificatie
    Artikel 17 - Recht op gegevenswissing ("recht om vergeten te worden")
    Artikel 18 - Recht op beperking van de verwerking
    Artikel 20 - Recht op gegevensoverdraagbaarheid
    Artikel 21 - Recht van bezwaar
    Artikel 22 - Recht om niet onderworpen te worden aan een uitsluitend op geautomatiseerde verwerking - inclusief profilering - gebaseerd besluit
    Artikel 77 - Recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit

    Om uw rechten uit te oefenen (met uitzondering van artikel 77 AVG), kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke persoon (bijv. per e-mail naar info@novela-amsterdam.nl) zoals vermeld onder "Verantwoordelijke".

    MEER INFORMATIE OVER GEGEVENSBESCHERMING

    Uw vertrouwen in de bescherming van uw persoonlijke gegevens bij een bezoek aan onze websites is voor ons zeer belangrijk. Daarom staan wij te allen tijde tot uw beschikking voor vragen met betrekking tot het verzamelen, opslaan en verwerken van uw persoonlijke gegevens. Als u vragen heeft die niet worden beantwoord door deze privacyverklaring, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via info@novela-amsterdam.nl.

    30 dagen retourbeleid

    Onze verzending is snel, betrouwbaar en zorgvuldig. We zorgen ervoor dat je bestelling veilig en op tijd aankomt, zodat je snel van je nieuwe aankopen kunt genieten.

    Klantenservice

    Novela is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:30 uur. Je kunt contact met ons opnemen via info@novela-amsterdam.nl.

    Voor 23:00 besteld, vandaag verstuurd

    We verzenden met PostNL en bieden altijd gratis verzending aan.